Το ιατρείο

Ο Βασίλης Γαλάνης, Ειδικός Ορθοδοντικός με έδρα τα Τρίκαλα, εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας το Σεπτέμβριο του 1996, από όπου και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2002. Εν συνεχεία μετέβη στην οδοντιατρική σχολή της Γενεύης, όπου παρακολούθησε κύκλο μεταπτυχιακών μαθημάτων ορθοδοντικής, και στη συνέχεια μετακόμισε στη Γερμανία, για την πραγματοποίηση της ειδικότητάς του στην ορθοδοντική.

Το 2008, μετά την ολοκλήρωση της ορθοδοντικής ειδικότητας, με επιτυχή συμμετοχή στις κρατικές γερμανικές εξετάσεις, αλλά και εργασία σε ιδιωτική ορθοδοντική κλινική, επέστρεψε στα Τρίκαλα, όπου διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.

Το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρονται στο ιατρείο περιλαμβάνει προληπτική ορθοδοντική, γναθοορθοπαιδικές παρεμβάσεις, λειτουργική ορθοδοντική, πάγιες συσκευές όλων των τύπων, γλωσσική τεχνική, ορθοδοντική θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες (INVISALIGN), καθώς και κατασκευή ναρθήκων για πάσχοντες από βρουξισμό και συσκευών για την αντιμετώπιση της άπνοιας ύπνου.

Το ιατρείο διακρίνεται, μεταξύ άλλων, για το υψηλό επίπεδο των υποδομών του. Σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, λειτουργεί πανοραμικό και κεφαλομετρικό ακτινογραφικό μηχάνημα ψηφιακής απεικόνισης, που επιτυγχάνει τις ελάχιστες δυνατές δόσεις ακτινοβολίας, ενώ δίνει τη δυνατότητα λήψης παιδικής πανοραμικής ακτινογραφίας. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί ακτινολογικό μηχάνημα τρισδιάστατης απεικόνισης, στο οποίο πραγματοποιούνται λήψεις Τομογραφίας Κωνικής Δέσμης (CBCT / Dental Scan). Το ιατρείο, τέλος, διαθέτει εργαστηριακή αυτονομία, με εργαστήριο εντός του χώρου, όπου κατασκευάζονται άμεσα οι αναγκαίες, για τη θεραπεία, ορθοδοντικές συσκευές, γεγονός που συμβάλλει σημαντικά στην απρόσκοπτη εξέλιξη των ορθοδοντικών θεραπειών.

Before & After